Welkom op de website van het Haarlems Petanque Weekend!

In 2021, op zaterdag 11 en zondag 12 september, wordt alweer de 10e editie van dit grote petanquetoernooi met internationaal deelnemersveld georganiseerd.

Vanzelfsprekend gaan we bij PUK weer ons uiterste best doen om u een topklasse petanqueweekend te serveren waarbij sportiviteit en sportieve strijd hand in hand gaan.

Ook voor de meer recreatieve ingestelde speler bieden wij de mogelijkheid om lekker mee te spelen in het Recreatietoernooi op zaterdag en als u dan de smaak te pakken heeft nogmaals mee te doen in het wedstrijdtoernooi op de zondag. Maar wees er snel bij, want vol is vol !

U kunt zich via deze site inschrijven voor deelname aan 1 of meer van de toernooien en u kunt ook de flyer nog eens raadplegen voor verdere informatie.

Kunt u het niet vinden of heeft u nog verdere vragen, dan kunt u die stellen via het contactformulier op onze PUK-site.

In geval van slecht weer hebben wij natuurlijk ons petanquehal met 20 binnenbanen waar we lekker beschermd en gezellig kunnen doorspelen, dus geen reden voor afgelasting.

Wij hopen u te mogen ontmoeten bij PUK in Haarlem tijdens het HPW2020 en maken er een jubileumfeestje van! U ook?

De HPW-commissie

NB:  Voor de deelnemers met de auto:

Stel uw navigatie in op Vlietweg 1, Velserbroek dan kunt u ons niet missen!

NB: Voor de deelnemers op beide speeldagen:

Er zijn een paar mogelijkheden om te overnachten in de buurt bij PUK. StayOkay Haarlem aan de Jan Gijzenvaart waar u tegen een zeer schappelijke prijs een bed, douche en ontbijt kunnen reserveren, Bastion Hotel (op de hoek bij PUK) of Hotel de Weyman in Santpoort (op loopafstand).

Haarlems Petanque Weekend