Volg ons op:

Onze Sponsors

Thematoernooi 10’s op dinsdag 25 september - schrijf in en doe mee !

Petanque Union Kennemerland organiseert het hele jaar door vele toernooien in eigen huis. Veel van deze toernooien staan ook open voor leden van andere clubs uit het land of zelfs het buitenland.

Zo hebben we het Adam&Eva-toernooi, Midweektoernooi, Piekentoernooi en de 1e woensdag. Dit zijn allemaal maandelijks terugkerende toernooien.

 

Sommige toernooien zijn uitsluitend wedstrijden voor leden, zoals de Clubkampioenschappen.

 

Een paar héél belangrijke en noemenswaardige toernooien in dit rijtje zijn: Het Mélangetoernooi, het Mini-Maxi-toernooi en het HPW, Haarlems Petanque Weekend.

 

Het Melangetoernooi is al een jaren lang een groot, leuk en gezellig toernooi samen met mensen met een lichamelijke beperking. Heel veel leden spelen die dag mee of vrijwilligen bij de organisatie.

 

Het Mini-Maxi-toernooi is befaamd om zijn ‘scherven-schieten’. Kinderen tot 16 jaar komen met een volwassene het toernooi spelen ter kennismaking met de sport en daarbij hebben we een schervenbak waarin gericht en opzettelijk op porcelein en aardewerk geschoten mag worden.  Een lust voor het oog om de kinderen bezig te zien.

 

Tenslotte hebben we het Haarlemse Petanque Weekend. Een groot landelijk evenement dat zijn weerga niet kent, waar spelers uit verschillende landen komen meespelen en waarbij om grote geldprijzen wordt gespeeld. Een heel weekend vol met verschillende toernooien en spelvormen van hoogstaande kwaliteit, gezelligheid en gastvrijheid.

 

Evenementen
Inschrijven
Activiteiten
Inschrijven
Overige

Kalender

Inschrijven

Competities

Overige

Evenementen