Volg ons op:

Onze Sponsors

10e HPW - 11 en 12 september 2021 !!

Routebeschrijving naar het Boulodrome en speelterrein van P U K in Haarlem

(voor navigatiesystemen toets in: Vlietweg2, Haarlem).

Het adres van PUK is: Van der Aartweg 31 te Haarlem. PUK bevindt zich nabij het Spaarne Gasthuis-locatie Haarlem-Noord, het Bastion hotel en McDonald’s. De locatie is gemakkelijk met de auto, de fiets en de bus bereikbaar.

Als je met de auto komt, zet bovenvermeld adres dan NIET in je navigatiesysteem, want de kans is groot dat je dan een verkeerde kant op wordt gestuurd. Zet er als adres in: Vlietweg 2, Haarlem.

Geen navigatiesysteem? Neem op de N208 de afslag “Spaarndam” en volg verder de autoroute op het kaartje hieronder.

De buslijnen 2, 3, 14, 73, 75 en (buurtbus) 481 van Connexxion hebben hun halte bij het Spaarne Gasthuis-noord. Zie www.connexxion.nl of www.9292ov.nl voor nadere informatie over de dienstregeling. Volg verder de loop/fietsroute op het kaartje hieronder.

INRIT

Wanneer u rijdt op de Vlietweg van Haarlem richting Velserbroek, ziet u aan uw rechterhand voetbalvelden. Na ongeveer 100 meter ziet u aan de rechterkant een gebouw met rode gevel en een zeer kleine inrit.

 

PARKEREN

Via deze inrit komt u op de parkeerplaats voor de deur van het Boulodrome van PUK. Er staat langs de Vlietweg in de grasstrook een bord met daarop PUK Boulodrome en een pijl. U kunt het haast niet missen! Indien de parkeerplaats voor de deur vol is kunt u aan de overzijde van de Vlietweg ook nog parkeren. Het is dan 100meter lopen naar PUK.

 

 

De Vereniging
Commissies
Onze Sponsors
Hall of Fame
Historie
Routebeschrijving
Bestuur
Openingstijden
Accommodatie

 Adres

 Onze Sponsors

 Hall of Fame

 Historie

 Route

 Commissies

 Bestuur

 Openingstijden

 Accommodatie